fbpx
Спорт

Юрій Сьомін: “Україна не буде фаворитом у стикових матчах”

 Колишній наставник київського «Динамо» Юрій Сьомін дав оцінку перспективам української збірної в матчах плей – офф відбіркового етапу до чемпіонату світу в Бразилії.

 «Якщо збірній України доведеться грати стикові матчі, то в будь-якому випадку це буде вельми не просто. Серед можливих опонентів є збірна Франції, Швеції, Хорватії, Греції. У цьому випадку навряд чи збірну України можна буде назвати фаворитом», – заявив Сьомін в інтерв’ю одному з інтернет – видань.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Хочу відзначити і те диво, яке вдалося створити з командою Михайлу Фоменка. Після такого невдалого старту у відборі здавалося, що Україна вже ніяк не зможе претендувати на місце у фінальній частині чемпіонату світу. Проте з приходом Фоменка команда видала цілий ряд вражаючих ігор, в яких було втрачено зовсім мало очок. Найважливіше те, що Україна і донині продовжує боротися саме за перше місце в групі. Згадуючи старт української команди, можна назвати все, що відбувається дивом», – додав Сьомін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що в даний момент збірна України знаходиться на другому місці у відбірковій групі, поступаючись одним очком збірної Англії.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: