fbpx
Футбол

Пірло повернеться в “Інтер”?

 Майбутній власник міланського «Інтера» Ерік Тохір хотів би підписати лідера «Ювентуса» Андреа Пірло вже наступного літа.

 Термін контракту Андреа Пірло з туринським «Ювентусом» закінчується вже в червні 2014 року, проте сторони так і не приступили до переговорів про новий контракт.

 Раніше повідомлялося, що свій інтерес до італійського хавбеку вже позначили в «Тоттенхемі» і «Реалі». Крім того, італійцем цікавилися представники «Челсі», «Манчестер Юнайтед» і « Арсеналу». Зазначимо, що переговори з «Ювентусом» Пірло повинен почати на початку 2014 року, а до цього поспілкується з іншими зацікавленими сторонами.

 Швидше за все, в січні і вирішиться доля Пірло. Якщо в «Ювентусі» не зможуть переконати Пірло залишитися, то агенти футболіста зажадають розірвання контракту з чемпіонами Італії і приступлять до переговорів із зацікавленими клубами.

 Нагадаємо, що в даний момент Андреа Пірло отримує 4 мільйони євро за сезон. Втім, його зарплата напевно зменшиться, тому що наступного року італійському півзахисникові виповнюється 35 років.

 Нагадаємо, що раніше Андреа Пірло грав у «Інтері» (з 1998 по 2001 рр..).

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: