fbpx
Спорт

Фабіо Капелло про поєдинок з Азербайджаном: Нас у цьому матчі цікавить тільки перемога

У вівторок, 15 жовтня, збірна Росії може посісти підсумкове перше місце в своїй відбірковій групі і напряму вийти у фінальну частину чемпіонату світу-2014. Що б не говорили про грізну збірну Португалії, в якій грає Кріштіану Роналду, але в цьому відбірковому турнірі збірна Росії допустила менше помилок, ніж португальці, а тому, якщо підопічні Фабіо Капелло займуть у групі перше місце, то такий результат буде цілком заслуженим.  

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Нaс не цікавить той факт, що з’явилася можливість зіграти внічию. Нас у цьому матчі цікавить тільки перемога», – заявив італійський фахівець напередодні матчу Азербайджан – Росія. «Хвилювання є перед кожним матчем, і я намагаюся добре підготувати хлопців до гри. Це важлива для нас зустріч, як і всі, які були до цього в групі», – підкреслив Фабіо Капелло, зазначивши, що збірна Азербайджану після першого поєдинку з Росією в Москві сильно змінилася.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Окремо Фабіо Капелло відзначив Олександра Самедова, підкресливши, що стан футболіста хороший, «як і у всіх інших хлопців». Зазначимо, що Олександр Самедов раніше неодноразово отримував пропозиції грати за збірну Азербайджану, але вибір нападаючим був зроблений на користь російської команди.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: