Українське “Братство” готове прихистити націоналістів з Москви

 Українська радикальна партія «Братство» готове  допомогти учасникам заворушень на національному грунті, що відбулися напередодні в московському районі Бірюлево. За словами лідера партії Дмитра Корчинського, члени його організації «приймуть російських націоналістів у Києві і нададуть їм допомогу».

 Роблячи заяву, Корчинський закликав українців продовжувати національно – визвольну боротьбу: "Український народ повинен навчитися наполягати на своєму, і якщо правоохоронні органи ведуть себе неправильно, то український народ повинен чинити опір. Українська нація повинна, зрештою, звільнитися від іноземної агентури, від п’ятої колони, від внутрішньої окупації».

Related Post

 Нагадаємо, масові заворушення в московському районі Бірюлево сталися напередодні, 13 жовтня. Після вбивства місцевого жителя Єгора Щербакова натовп націоналістів розгромив торговий центр «Бірюза», а потім влаштував погром на території овочевої бази. Учасники заворушень мотивували свої дії тим, що Щербаков був нібито убитий вихідцями з Кавказу, а «Бірюза» і база – місце скупчення нелегальних мігрантів.

Безлади в московському районі Бірюльово (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment