fbpx
Новини світу

Українське “Братство” готове прихистити націоналістів з Москви

 Українська радикальна партія «Братство» готове  допомогти учасникам заворушень на національному грунті, що відбулися напередодні в московському районі Бірюлево. За словами лідера партії Дмитра Корчинського, члени його організації «приймуть російських націоналістів у Києві і нададуть їм допомогу».

 Роблячи заяву, Корчинський закликав українців продовжувати національно – визвольну боротьбу: "Український народ повинен навчитися наполягати на своєму, і якщо правоохоронні органи ведуть себе неправильно, то український народ повинен чинити опір. Українська нація повинна, зрештою, звільнитися від іноземної агентури, від п’ятої колони, від внутрішньої окупації».

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, масові заворушення в московському районі Бірюлево сталися напередодні, 13 жовтня. Після вбивства місцевого жителя Єгора Щербакова натовп націоналістів розгромив торговий центр «Бірюза», а потім влаштував погром на території овочевої бази. Учасники заворушень мотивували свої дії тим, що Щербаков був нібито убитий вихідцями з Кавказу, а «Бірюза» і база – місце скупчення нелегальних мігрантів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Безлади в московському районі Бірюльово (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: