fbpx
Спорт

Михайло Фоменко перед матчем з Сан-Марино: Ми багато віддали емоцій в попередній грі

 У вівторок, 15 жовтня, збірна України з футболу зіграє останній поєдинок у групі в рамках відбору на чемпіонат світу – 2014. За сформованою традицією, напередодні матчу головні тренери збірних під час прес – коференції відповіли на запитання журналістів. «Перед будь-яким матчем є щось, що турбує. Головне, щоб не було сюрпризів. Важливо, щоб ми швидше забили перший м’яч», – заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко, підкресливши наступне: «Головне, щоб не було втрати очок».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Наставник жовто – синьої команди розповів, що в українській збірній будуть стежити і за матчем Англія – Польща, від якого, нагадаємо, залежить, яке місце у своїй відбірковій групі посяде збірна України. «Ми багато віддали емоцій в попередній грі. Зараз головне, щоб хлопці відновилися і довели справу до переможного кінця», – розповів Михайло Фоменко. Він додав про Сан-Марино наступне: «Стадіон … Так, він невеликий, але ж і країна невелика. Все відповідає».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Гра зі збірною Польщі минулої п’ятниці, як зазначив Михайло Фоменко, була дуже важкою «як у фізичному, так і в психологічному плані», а тому можливі і деякі зміни у складі української збірної на гру з Сан-Марино.

 Відповідаючи на запитання журналістів «Чи думаєте вже про плей -офф?», Михайло Фоменко відповів: «Звичайно» і додав, що всі команди, які візьмуть участь в стикових матчах за вихід на чемпіонат світу-2014, є сильними.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: