fbpx
Футбол

Молодіжна збірна України здобула свою першу перемогу у відборі на Євро-2015

 Молодіжна збірна України з футболу впевнено перемогла молодіжну збірну Латвії з рахунком 5:1. Ця перемога стала для української команди першою у відборі на чемпіонат Європи 2015 року.

 Вже на 7 – й хвилині матчу після навісу Калитвинцева з кутового Рижук головою вразив ворота латишів. На 25-й хвилині зустрічі Буяльський з гострого кута небезпечно вдарив у площину воріт, але латвійська голкіпер Варажінскіс відбив м’яч на кутовий. І вже через хвилину українці святкували другий гол: Калитвинцев прострілив з лівого флангу на лінію воротарського майданчика і Буяльський відмінним ударом в дотик відправив м’яч у ворота. Ще через 3 хвилини «синьо – жовті», здавалося, нокаутували латвійську збірну, забивши третій м’яч. Тотовіцький видав пас на лінію штрафного на Калитвинцева, а той п’ятою зробив передачу на Будковського, який холоднокровно переправив м’яч у ворота повз латвійського голкіпера.

 Друга половина матчу стала справжнім бенефісом Будковського, якому вдалося забити ще два м’ячі у ворота команди з Латвії і оформити хет -т рик. На 50 – й хвилині зустрічі Костевич навісив на дальню штангу, і Будковський, випередивши опонентів, головою спрямував м’яч у ближній кут воріт.

 На 66 – й хвилині, скориставшись помилкою гостей, латиші змогли відіграти один м’яч. Але вже через хвилину Костевич навісив з флангу а Будковський поставив крапку в цьому матчі, забивши останній п’ятий м’яч.

 Тепер, після 2 ігор в активі молодіжної збірної України 3 очки.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: