fbpx
Політика

Сергій Лавров: Зволікання зі скликанням «Женеви-2» – на руку екстремістам

 

 Як заявив сьогодні, 14 жовтня, на зустрічі з журналістами глава МЗС РФ Сергій Лавров, Москва виступає за якнайшвидше скликання міжнародної конференції «Женева- 2».

 За словами глави МЗС РФ, зволікання в проведенні форуму на руку екстремістам, які протягом цього часу встигнуть зробити масу безчинств, залишаючись при цьому безкарними.

 «Ми виходимо лише з того, що як можна швидше треба визначитися з датою скликання конференції «Женева- 2». Зволікання грає лише на руку радикалам, джихадистам, терористичним групам, екстремістам, які у складі тих, хто бореться зі зброєю в руках проти режиму Башара Асада, зміцнюють свої позиції все більше і більше» , – сказав журналістам Сергій Лавров.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За словами Лаврова, «є істотні ризики того, що екстремісти будуть превалювати в цілому ряді сирійських регіонів, залишаючись практично безкарними.

 «У Сирії, на даний момент проходить процес знищення хімзброї. Тому загрози, що пов’язані із зміцненням позицій екстремістських, джихадистських елементів, вкрай радикальних сторін – всім зрозумілі", – заявив журналістам глава МЗС РФ.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Лавров: «Женева-2» (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

 

Читайте також: