fbpx
Спорт

Англія-Польща. «Я не можу уявити, що наша команда дозволить собі розслабитися», – заява Роя Ходжсона

До завтрашнього матчу збірних Англії і Польщі в Україні прикуто не менше уваги, ніж до поєдинку підопічних Михайла Фоменка зі збірною Сан-Марино. Виходить так, що Україна і Англія в матчах з іншими суперниками будуть вирішувати, з якого місця у своїй відбірковій групі вони зможуть отримати путівку на чемпіонат світу-2014.

З посиланням на Goal.com ЗМІ сьогодні наводять слова головного тренера збірної Англії Роя Ходжсона, який заявив, що з його командою може зіграти злий жарт лише «самовдоволення». «Я не можу уявити, що наша команда дозволить собі розслабитися у вирішальному матчі», – зазначив Рой Ходжсон і додав, що він і футболісти його команди прекрасно розуміють «що стоїть на порядку денному» в матчі проти збірної Польщі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Я попросив гравців з розумом провести день відпочинку, а потім повернутися в розташування збірної і гарненько підготуватися до останнього ривка», – резюмує головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон.

Нагадаємо, що раніше лідер англійської збірної Стівен Джеррард, коментуючи майбутній поєдинок своєї команди проти поляків, зазначив наступне: «Упевнений, збірна Польщі зробить все, щоб обіграти Англію на "Уемблі"». За словами Стівена Джеррарда, які наводило BBC, у збірної Польщі немає шансів поїхати на чемпіонат світу, але ця команда захоче не пустити Англію на чемпіонат світу до Бразилії. «Тому неправильно говорити, що збірна Польщі вийде на гру з нами без мотивації», – резюмує Стівен Джеррард.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: