fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Безруков приховував своє батьківство

  У сім’ї популярного російського актора Сергія Безрукова відбулася радісна подія, яку він приховував протягом року. У сім’ї актора з’явилися двійнята.

Про те, що Сергій Безруков став батьком, проговорився новоспечений дідусь – актор і режисер Віталій Безруков. При цьому з’ясувалося, що двійнята в сім’ї актора з’явилися майже рік тому, проте пара, що ретельно оберігає своє особисте життя від публіки, це приховувала.

Як каже Віталій Безруков, у його сина і невістки хлопчик і дівчинка. Він сказав: «Доньку назвали Олександрою, а сина – Ванею. Братик і сестричка народилися з блакитними очима і світлим волоссям. Поки ще важко говорити, на кого вони схожі, але, думаю, від мене у них безумовно щось є».

Нагадуємо, що у 48-річної Ірини Безрукової є 23-річний син Андрій від шлюбу з актором Ігорем Лівановим. А ось для Сергія Безрукова малюки стали першими.

До слова, в офіційному шлюбі зіркова пара живе вже 13 років, проте подружжя ніколи не обговорювали на публіці питання, пов’язані з дітьми. Ірина Безрукова на запитання про дітей відповіла так: «У нас дуже насичений день, у мене немає часу з вами розмовляти!».

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: