fbpx
Спорт

Василь Ломаченко: Я думаю, що можу побити Салідо

Ми повідомляли про те, що український боксер Василь Ломаченко дебютував на професійному рингу перемогою над мексиканцем Хосе Раміресом. Ломаченко не просто виграв, а зробив це красиво, відправивши свого суперника в нокаут у четвертому раунді. Блискуча серія ударів по корпусу призвела до того, що Рамірес опинився на підлозі, а Василь Ломаченко був оголошений переможцем бою.

Раніше в ЗМІ повідомляли про те, що за свій перший поєдинок в якості професіонала Василь Ломаченко отримав 100 тисяч доларів. У наступному своєму поєдинку на профі-рингу Василь Ломаченко зустрінеться з Орландо Салідо. Мексиканський боксер завоював вакантний титул чемпіона світу за версією WBO в поєдинку проти Орландо Круза. Таким чином, у разі перемоги над Орландо Салідо українець Василь Ломаченко вже у другому своєму бої на професійному ринзі може отримати перший титул чемпіона світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Передбачається, що бій Ломаченко – Салідо відбудеться 25-го січня.

У ЗМІ з’явилися слова Василя Ломаченка, який прокоментував свій можливий поєдинок проти Орландо Салідо. «Відчуваю, що є ще над чим працювати, є помилки, які потрібно виправляти. Думаю, на це знадобиться час, і я постараюся все виправити», – заявив український боксер і додав наступне: «Чи можу я побити Салідо ? А чому я не повинен думати, що можу його побити? У нього що, чотири руки, дві голови? Чому я не повинен так думати? Так, я думаю, що можу».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: