fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Режисер Кончаловський із дружиною і дочкою потрапив у ДТП. Дівчинка в реанімації

 Режисер Андрій Кончаловський минулої п’ятниці, перебуваючи за кермом власного автомобіля, потрапив у ДТП у Франції. Сам Кончаловський та його дружина Юлія Висоцька не постраждали, а їх дочка – 14 – річна Марія Михалкова – Кончаловська отримала важкі поранення, дівчинка перебуває в реанімації.

 Представники прес – служби продюсерського центру Андрія Кончаловського від імені режисера звернулися із заявою до ЗМІ, опублікувавши слова учасників аварії: "Просимо представників усіх засобів масової інформації проявити розуміння і не турбувати нашу сім’ю в цей непростий для нас момент".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За наявною інформацією, Андрій Кончаловський, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення. Водій і його дружина «отримали незначні пошкодження, що не представляють загрози для життя, а їх дочка доставлена ​​в реанімаційне відділення французького госпіталю». Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька зараз знаходяться поруч з Марією, інформація про її стан відсутня. За допомогою в російське посольство режисер поки не звертався.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Режисер Кончаловський потрапив в аварію у Франції (відео):

 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: