fbpx
Політика

Очікуємо від Ірану конкретних дій – МЗС Франції

У МЗС Франції заявили, що чекають з боку Тегерана рішучих і конкретних дій за підсумками чергового зібрання «шістки» міжнародних посередників і представників іранської влади. Зазначимо, що на даній зустрічі обговорюватиметься питання іранської ядерної програми.

 «За результатами даної зустрічі, яка відбудеться в Женеві 15 і 16 жовтня, ми очікуємо від Тегерана конкретних дій в ядерному питанні», – заявив офіційний представник французького міністерства закордонних справ Ромен Надаль.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, що раніше стало відомо те, що після майбутньої зустрічі керівництво Ірану збирається провести подібну зустріч вже на рівні міністрів закордонних справ. Саме на цій зустрічі і планується підписати всі можливі домовленості.

 Майбутня ж зустріч «шістки» (Російська Федерація, Сполучені Штати Америки, Франція, Великобританія, Китай і Німеччина) з керівництвом Ірану відбудеться на рівні політичних директорів і віце – міністрів держав. Своєю чергою,  голова іранського дипломатичного відомства сподівається на те, що 16 жовтня вдасться прийняти «дорожню карту».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: