fbpx
Новини світу

Онищенко запропонував назавжди закрити овочебазу в Бірюлево

 Головний санітарний лікар Російської Федерації Геннадій Онищенко заявив, що в керівництві російської санітарної служби вимагатимуть повного закриття овочевої бази в московському Бірюлево.

 «Попередній звіт про хід перевірки даної овочевої бази дає всі підстави звернутися до суду. Там було виявлено ​​безліч порушень. На овочевій базі порушується майже все. Взяти навіть хоча б холодильне обладнання. Також порушені і умови роботи персоналу. А як там зберігається продукція? Це вже навіть не антисанітарія. Виходячи зі стану складських приміщень і санітарно – технічного стану всіх систем життєзабезпечення, дану овочеву базу можна закрити на постійній основі», – заявив голова Росспоживнагляду.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, що масові акції протесту в Бірюлево почалися вчора, 13 жовтня. Люди вийшли на вулиці і вимагали від правоохоронців якнайшвидшого розслідування справи про вбивство місцевого 25 – річного жителя Єгора Щербакова. За попередніми даними, молоду людину вбив виходець з Кавказу. У ході масових заворушень правоохоронці затримали близько 400 осіб.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: