fbpx
Шоу-бізнес

Мадонні заборонили відвідувати мережу кінотеатрів через використання телефону під час сеансу

 Співачка Мадонна не зможе відвідувати мережу техаських кінотеатрів The Alamo Drafthouse Cinema, так як під час перегляду фільму «12 років рабства» вона вела активну переписку в Мережі за допомогою телефону.

 Інцидент стався під час прем’єрного показу стрічки, знятої на основі мемуарів Соломона Нортапа і розповідає про вільного чорношкірого чоловіка, проданого в рабство в Луїзіані. Жінка, котра сиділа поруч, зробила Мадонні зауваження і попросила її прибрати телефон. Проте співачка відреагувала дуже різко, заявивши, що веде ділове листування, а її сусідка – «рабовласниця».

 Генеральний директор техаської мережі кінотеатрів Тім Ліги, дізнавшись про події, нагадав, що правила The Alamo Drafthouse Cinema забороняють використання телефонів під час сеансів. Тому до тих пір, поки Мадонна не принесе вибачення шанувальникам кінематографа, вона не зможуть з’являтися в кінотеатрах цієї мережі.

 Поки співачка зберігає мовчання. Швидше за все, вона не збирається виправдовуватися, бо кінотеатрів у Сполучених Штатах предостатньо, є й такі, в яких можна не тільки посилати SMS- повідомлення під час перегляду кінофільмів, а й розмовляти по телефону.

Фільм, прем’єру якого відвідала Мадонна (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: