fbpx
Новини світу

Міністр освіти Франції пропонує навчати дітей того, що у них немає статі

 У Франції в контексті антидискримінаційної політики ЄС відбувається активна пропаганда гомосексуалізму, небезпечним проявом якої є поширення ідеології одностатевих відносин серед дітей. Про це сьогодні на прес – конференції сказав представник французької організації La Manif pour Tous Фабріс Сорлан, передає кореспондент УНН.

 Експерт розповів, що міністр освіти Франції ініціює введення в школах уроку для дітей, причому для 5-6 -річних, "щодо того, що у них немає статі при народженні, вони повинні вибрати її протягом життя".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Крім того, у Парижі кілька місяців тому створено експериментальний дитячий сад, де немає іграшок, які мали б якісь посилання на стать. Ні солдатиків, ляльок і машинок, діти грають виключно геометричними фігурами", – розповів Ф.Сорлан.

 За словами активіста, у Франції геї ведуть дуже цільову пропаганду. "Вчора це були гей – паради, сьогодні – одностатеві шлюби, завтра – одностатеві усиновлення", – висловив стурбованість Ф.Сорлан.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Організація La Manif pour Tous нещодавно вивела мільйони людей на вулиці Парижа на протести проти одностатевих шлюбів.

 Джерело: УНН

Читайте також: