fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Сумська відклала вінчання

  Популярна актриса Ольга Сумська була змушена скасувати довгоочікуване вінчання зі своїм чоловіком. Причиною цьому є те, що її чоловік бере участь у новому шоу «Вишка» на каналі 1+1.

Ольга Сумська сказала: «Віталік схуд на 9 кг, він нервує. Тому вирішили, що відкладемо цю урочисту подію». Однак Ольга підозрює, що справжньою причиною скасування вінчання стало зовсім не це, а те, що її коханий сильно переживає.

Ольга Сумська поділилася своїми думками, сказавши: «Сьогодні складно спонукати чоловіка до вирішального кроку, як шлюб, штамп у паспорті, а тим більше вінчання. Це треба бути дійсно сміливим чоловіком. Ми віримо один в одного. Власне нічого не завадить. Але поки знову якісь перепони. Тому я думаю так, дочекаємося срібного весілля. І вже в 25 років остаточно вирішимо повінчатися. А срібне весілля через три роки». Також Ольга Сумська зізналася, що зовсім не ревнує свого коханого чоловіка до молодих дівчат, які разом з ним стрибають у басейн у шоу «Вишка». Вона сказала, що просто любить те відчуття, коли відчуваєш драйв від того, що твій чоловік комусь подобається.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: