fbpx
Футбол

Михайло Фоменко про Андрія Вороніна: Футболіст повинен сам розуміти, хоче він у збірну чи ні

Гра українського нападаючого Андрія Вороніна, який виступає в даний час в чемпіонаті Росії за московське «Динамо», привертає до себе увагу. І це не дивно, оскільки, повернувшись з німецької "Фортуни" в столичний клуб, Андрій Воронін регулярно виходить на поле у ​​стартовому складі своєї команди і забиває голи у ворота суперників.

Успішні виступи Андрія Вороніна за московське «Динамо» послужили причиною появи розмов про можливе повернення нападаючого в українську збірну. В інтерв’ю програмі «Профутбол» з приводу ситуації з Вороніним і можливими його виступами у складі національної команди зробив заяву головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко, повідомивши наступне: «Воронін повинен сам розуміти, хоче він у збірну чи ні, а не я подумаю чи я не подумаю». «Якби він на питання про збірну говорив, мовляв, я б із задоволенням поїхав, то які проблеми – викликали б його. А так він буде думати ще, так який у цьому сенс?», – зазначив Михайло Фоменко і додав, що Андрій Воронін повинен сам для себе вирішити питання про виступи за національну збірну.

«А ми повинні поважати його думку. Захоче він – без проблем», – резюмує Михайло Фоменко.

Нагадаємо, що раніше Андрій Воронін вже говорив про можливість повернення до збірної України. Футболіст розповів, що рішення про завершення кар’єри в національній команді він прийняв «після довгих і болісних роздумів». «Треба давати дорогу молодим. А я краще поїду в Бразилію туристом», – говорив український нападник московського «Динамо».

Але, як відомо, все тече і змінюється і, можливо, Андрій Воронін ще порадує вболівальників голами, забитими у ворота суперників збірної України?

Також нагадаємо, що Андрій Воронін завершив виступи за національну команду після Євро-2012.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: