fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «До будь-якого суперника потрібно ставитися серйозно», – Едмар

 Півзахисник «Металіста» і збірної України Едмар розповів українським ЗМІ про підготовку головної команди країни до завершального матчу в рамках відбору на ЧС -2014.

 За словами хавбека, команда переглянула матч проти Польщі, розібрала свою гру і помилки, які були допущені в Харкові. Крім того, додав Едмар, збірна України провела кілька тренувань у рамках підготовки до гри із Сан-Марино. Також Едмар запевнив, що до завтрашнього матчу з Сан-Марино збірна України готується дуже серйозно. Однак команда не дивилася запис гри Сан-Марино. Хоча, впевнений українець, футболісти ще не забули і добре знають, як збірна Сан-Марино гратиме.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Ставимося, повторюся, до цієї гри дуже серйозно. Сучасний футбол не прощає недооцінки суперника», – заявив Едмар.

 На думку хавбека, єдиним неприємним моментом у грі зі збірною Сан-Марино може стати тільки недооцінка суперника українцями. Крім того, Едмар прокоментував «вирішальний» матч для України – Англія – Польща.

 «У футболі всяке буває. Якщо Польща зможе у англійців відібрати очки, то для нас це буде дуже добре. Ми будемо дуже задоволені. Якщо Польща зіграє від оборони, повірте, їх буде дуже складно обіграти», – розповів Едмар.

 Хавбек вважає, що шанси Англії і Польщі в завтрашньому матчі – «п’ятдесят на п’ятдесят». За словами українця, якщо Польща вийде на матч повністю сконцентрованою, то зуміє домогтися потрібного результату. Він висловив сподівання, що поляки також захочуть порадувати всіх своїх уболівальників.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Всі хочуть потрапити до Бразилії, і, напевно, не варто вибирати когось, хто хоче цього менше. Франція і Португалія? Звичайно, це футбольні країни, і якщо вони не будуть грати на чемпіонаті світу, то це буде сенсація. Але я можу тільки сказати, що до будь-якого суперника Україна повинна бути готова», – підсумував Едмар.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua Фото: dynamo.kiev.ua

Читайте також: