fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Літак Рига-Москва екстрено сів у Латвії через непритомного пілота

 Напередодні ввечері, 13 жовтня, літак авіакомпанії AirBaltic з чотирма членами екіпажу і 64 пасажирами на борту, що виконував рейс Рига-Москва, був змушений повернутися і здійснити екстрену посадку в ризькому аеропорту.

 Причиною повернення авіалайнера стала втрата свідомості першим пілотом.  

 «Після зльоту пройшло хвилин 15-20, вийшов пілот, повернувся спиною і впав на спину в прохід. Після цього він встав нешвидко, хвилин через 3-7, мені здається, він був без свідомості. Йому намагалися надати якусь допомогу, щось там вирішували , і він впав вдруге вже обличчям вниз. Нам сказали, що ми розвертаємося і летимо назад до Риги», – розповіла одна з пасажирок літака. Точної інформації про причини нездужання пілота поки ніхто не має, деякі пасажири стверджують, що падаючи, пілот сказав, що він отруївся.  

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

  Представник авіакомпанії AirBaltic Яніс Ванагс підтвердив інформацію про повернення лайнера в зв’язку з втратою свідомості одним з пілотів. Всі пасажири, які повернулися до Риги, забезпечені проживанням у готелі та харчуванням. До Москви вони повинні бути доставлені одним із сьогоднішніх рейсів.

Літак повернувся до Риги через непритомного пілота (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: