fbpx
Спорт

Кубок Кремля. Українка Леся Цуренко програла господарці турніру

 Російська тенісистка Світлана Кузнєцова стартувала з перемогою на Кубку Кремля, що проходить в ці дні у Москві. У першому ж колі їй вдалося обіграти суперницю з України Лесю Цуренко. Кузнєцова, посіяна під восьмим номером, провела впевнений двохсетовий поєдинок, який закінчився з рахунком 7:5, 6:2. Тепер Кузнєцовій доведеться битися з переможницею пари Галиною Воскобоєвою (Казахстан) – Софією Арвідссон (Швеція).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Раніше у друге коло вийшли Марія Кириленко (Росія), Сімона Халеп (Румунія), Алізе Корне (Франція), Ана Іванович (Сербія) і Робарта Вінчі (Італія). Українка Еліна Світоліна програла француженці Елізе Корне, а український тенісист Сергій Стаховський здобув перемогу над португальцем Жоао Саузем.

 Також сьогодні належить вийти на корт Анастасії Павлюченковій (Росія) і битися з суперницею з Франції Кароліною Гарсією. Українець Олександр Долгополов розпочне свої виступи на Кубку Кремля з другого кола.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Торік перемогу на Кубку Кремля завоювала данська тенісистка Каролін Возняцкі, цього разу вона участі у змаганнях не візьме через дуже щільний графік.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: