fbpx
Політика

«Укроборонпрому» хочуть надати державні гарантії на 5 млрд грн

 Народний депутат України від парламентської фракції «Партії регіонів» Андрій Пінчук запропонував у 2013 році надати державні гарантії підприємствам – членам ДК «Укроборонпром» розміром до 5 мільярдів гривень. Про це стало відомо із законопроекту № 3401 від 10 жовтня поточного року «Про внесення зміни до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік"». Документ стосується підприємств- учасників держконцерну «Укроборонпром».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Даний законопроект був розроблений з метою забезпечення стабільної роботи підприємств-членів ДК "Укроборонпром". Здійснити це пропонується наданням державних гарантій для забезпечення виконання всіх узятих зобов’язань підприємств-членів ДК "Укроборонпром"», – сказано в пояснювальній записці законопроекту.

 Нагадаємо, що, згідно з чинним законодавством України, державні гарантії за рішенням Кабінету міністрів можуть надаватися тільки держконцерну «Укроборонпром».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Раніше повідомлялося, що з будівлі держконцерну «Укроборонпром» спецслужби вилучили документи.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: