fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Бажаю збірній вдалого жеребкування плей-офф», – Шевченко

 Легендарний форвард київського «Динамо», італійського «Мілану» і збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про матч Україна – Польща. Крім того, український бомбардир прокоментував турнірне становище національної збірної України у відборі на чемпіонат світу -2014.

 «Результат був важливішим від гри, і збірна його здобула», – розповів Андрій Шевченко про п’ятничну перемогу над збірною Польщі.

 За словами форварда, завдяки перемозі Україна на 99,9 % гарантувала собі, як мінімум, друге місце у відбірковій групі і вихід в плей – офф чемпіонату – світу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Чудо це? Ні, тому що чудес у футболі не буває. Але хто міг подумати, що так станеться після невдалого старту відбору?», – міркує українець.

 Андрій Шевченко привітав збірну України, Михайла Фоменка і всіх вболівальників з перемогою. Крім того, українець побажав збірній вдалого жеребкування в плей – офф.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Втім, поки що про плей – офф думати рано. Давайте дочекаємося, як зіграють у Лондоні Англія і Польща. Можливо, що українська збірна пройде до Бразилії і з першого місця», – підсумував Шевченко.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: