fbpx
Спорт

Капітан збірної Азербайджану: “Шкода, що зустрінемося з Самедовим на полі, а не в іншому місці”

 Капітан азербайджанської збірної Рашад Садихов прокоментував слова Олександра Самедова, які росіянин сказав перед матчем збірним Азербайджану та Росії. Зазначимо, що сам матч відбіркового циклу до чемпіонату світу 2014 відбудеться вже завтра, 15 жовтня, в Баку.

 «Нас очікує останній матч відбіркового турніру. Для нас він дуже важливий. Ми хочемо завершити відбірний цикл вдало. Ми будемо намагатися не програти росіянам», – заявив капітан збірної Азербайджану у своєму інтерв’ю одному з видань.

 «Так, деякі гравці нашої збірної дозволяють собі висловлюватися самовпевнено . Помітно, що їхні слова не дуже подобаються гравцям збірної Росії, проте у них ніхто питати і не збирався. Що стосується інтерв’ю гравця російської збірної Олександра Самедова, в якому він дав обіцянку «покарати» нашу збірну ….. Шкода, що ми зустрінемося на футбольному полі, а не в іншому місці. Тоді б він відповів за свої слова. Ще зазначу, що тепер він для мене не Самедов – а просто Олександр», – додав азербайджанець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що в своєму недавньому інтерв’ю виданню «Спорт- Експрес» Олександр Самедов заявив, що «покарає азербайджанських гравців за їх самовпевненість».

 Щодо майбутнього матчу також висловився і член Виконкому АФФА Казбек Туаєв, який вважає, що збірна Росії боїться майбутнього матчу, адже саме тут вирішуватиметься питання виходу росіян у фінальну стадію чемпіонату світу в Бразилії.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Висловлювання російських гравців з ЗМІ показують, що вони просто бояться. Вони бояться оступитися тут. Вони рахують наші гроші, однак самі бояться втратити свої мільйони. Іншого ніхто від них і не очікував. У них слабка команда. Так, вони показують результат, однак гри у них немає», – заявив представник азербайджанської федерації футболу Казбек Туаєв.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: