fbpx
Політика

«Влада не бажає працювати в інтересах громадян», – Розенко

 Під час прес – конференції у Києві народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко заявив, що українська влада не прагне працювати на користь громадян. За його словами, вона лише паразитує на ресурсах країни.

 «Соціальна справедливість при нарахуванні пенсій – ось, чого чекали люди від пенсійної реформи. І саме цієї соціальної справедливості пенсійна реформа не дала людям», – зазначив нардеп.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як повідомив Розенко, у зв’язку зі сформованою ситуацією партія «УДАР» вирішила самостійно зробити перший крок у цьому напрямку. Зокрема він зазначив, що їх політична сила пропонує почати перехід на єдині принципи нарахування пенсій з пенсій народних депутатів, з пенсії президента, членів Кабміну та інших чиновників.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Павло Розенко стверджує, що незабаром фракція «УДАР» зареєструє у парламенті новий законопроект про соціальну справедливість у пенсійному забезпеченні.

 «Ми будемо робити це доти, доки парламент не проголосує за ліквідацію системи спецпенсій для президента, чиновників і депутатів», – підкреслив він.

Читайте також: