fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова розповіла про свою сім’ю

 Популярна балерина Анастасія Волочкова дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про найголовнішого чоловіка свого життя – свого батька, який вже кілька років паралізований.

 Юрій Волочков був тренером з настільного тенісу. Чоловік відрізнявся міцним здоров’ям і ніколи не скаржився ні на що. Коли Анастасії виповнилося 14 років, він розлучився зі своєю дружиною, мамою балерини. Незабаром він створив нову сім’ю, однак з колишньою дружиною і дочкою зміг зберегти добрі стосунки.

 Анастасія Волочкова розповіла: «Завжди був душею компанії. Це людина у розквіті своїх сил. Він жив в любові. У нього завжди були яскраві жінки».

 Проте кілька років тому з батьком балерини трапилося нещастя – раптовий інсульт. Балерина розповіла: «Коли все сталося, я танцювала спектакль. Це був найстрашніший спектакль у моєму житті. Я віддавала останні гроші, щоб були палати, лікарні, лікарі, ліки. Я готова була віддати все, щоб тато заговорив, щоб він вижив».

 Однак ситуація тільки погіршувалася, адже коли після інсульту він прийшов до тями, то спробував встати з ліжка і знову впав. Тоді він сильно вдарився головою, стався крововилив, і стався другий інсульт. Анастасія Волочкова зізналася: «Триматися дуже важко. Коли я приїжджаю додому, я плачу в подушку. Я відчуваю таке розчарування, прикрість, коли не розумію, що він хоче донести. Мені дуже важливо, щоб він відчував мене, що я в хорошому настрої. Коли приїжджаю, намагаюся посміхатися навіть тоді, коли це складно».

 Зараз у батька Волочкової повністю паралізована права сторона тіла. Незважаючи на це, з ним продовжують працювати лікарі, щоб поставити на ноги. Анастасія Волочкова сказала: «Зараз те, що тато подолав, це героїчний вчинок. Це подвиг. Ось те, що я бачу зараз, ця людина дійсно зміцніла, чудово виглядає. Він відчуває емоції, він життєрадісний. У нього віра, стійкість».

 За матеріалами: dni.ru

Читайте також: