fbpx
Кінотеатри

Білл Мюррей попрацює з Кемероном Кроу?

 Зірка фільмів «Мисливці за привидами» і «День бабака», актор Білл Мюррей, зараз придивляється до нового проекту режисера «Ванільного неба» Кемерона Кроу. Слід зауважити, що фільм поки що не має назви, проте його зйомки вже стартували. У фільмі знімаються такі зірки як Емма Стоун, Бредлі Купер, Алек Болдуін, Джей Барушель, Рейчел МакАдамс та інші.

 Фільм розповідає про підрядника Міноборони, який відправляється на Гаваї, щоб стежити за запуском супутника. Там герой закохується в дівчину – пілота і в підсумку вони зривають запуск.

 Примітно, що ще в 2008-09 роках головні ролі у фільмі мали виконати Бен Стіллер і Різ Уізерспун, проте тоді Кемерон Кроу не зміг знайти фінансування і тому вирішив відкласти проект до кращих часів.

 Яку роль запропонували Біллу Мюррею, поки що невідомо. Враховуючи важкий характер актора, не виключено, що він вирішить обійти цей проект стороною.

 У наступному році Мюррея можна буде побачити в трьох фільмах – режисерському проекті Джорджа Клуні – «Мисливці за скарбами», комедії «Святий Вінсент де Ван Найс» і драмі «Готель "Гранд Будапешт"».

Читайте також: