fbpx
Футбол

Гус Хіддінк може очолити збірну Австралії

 Колишній головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк збирається відновити свою тренерську діяльність. Про це заявив агент голландця Кіс ванн Ньювенхейзен. За словами агента, Хіддінк хотів би повернутися у великий футбол, щоб потренувати збірну на майбутній футбольній світовій першості в Бразилії. Також ванн Ньювенхейзен прокоментував і можливе призначення Хіддінка на пост наставника збірної Австралії.

«У даний момент у Гуса Хіддінка перерва. Проте вже найближчим часом ми розглянемо ті варіанти, які у нас є. Чесно, інтересом з боку Австралії я не здивований. Можна глянути на їх останні матчі проти збірної Бразилії і Франції, які вони програли з рахунком 0:6. У грі збірної Австралії потрібні зміни», – заявив агент відомого голландського фахівця.

«Керівництво австралійського футболу офіційно на Хіддінка не виходило. Зараз Гус насолоджується тим часом, який він проводить без футболу. Однак він обов’язково повернеться у великий спорт. Він хоче керувати збірною вже на найближчому чемпіонаті світу, який пройде в Бразилії. Нам надходять різні пропозиції, проте жодної з них ми ще не прийняли», – підсумував футбольний агент.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: