fbpx
Політика

У ДТП загинув мер Желєзноводська

Як повідомили в прес-центрі крайового управління ДІБДР Росії, екс-міністр Ставропольського краю з питань розвитку Кавказьких Мінеральних вод, мер міста Желєзноводська Володимир Силантьєв загинув у ДТП.

«У суботу о 12:00 на ділянці автодороги Ставрополь-Сенгилеєвськоє водій 1958 народження, керуючи автомобілем Land Rover Defender, допустив з’їзд з проїжджої частини з подальшим перекиданням. За наявною інформацією даний громадянин був чинним мером міста Желєзноводська», – повідомили у відомстві і додали, що мер Желєзноводська їхав із Ставрополя в бік міст КМВ.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, водій помер від отриманих травм у реанімаційному відділенні лікарні швидкої допомоги Ставрополя. Причини ДТП встановлюються.

Згідно з офіційним сайтом Желєзноводська, Володимир Силантьєв, вступив на цю посаду 19 березня, а раніше він обіймав посаду міністра Ставрополля з розвитку Кавказьких Мінеральних Вод.

Представник УДІБДР повідомив, що ця ділянка дороги пряма і на перший погляд немає ніяких факторів, які могли б викликати ДТП. За висновком медиків і попередніми даними експертів, які працювали на місці події, у водія міг статися серцевий напад, через що він міг втратити керування автомобілем, внаслідок чого той злетів з дороги, а потім перекинувся.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У ДТП загинув мер Желєзноводська (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: