fbpx
Шоу-бізнес

Пугачова мріє встигнути виростити своїх дітей

Російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно стала матір’ю двох двійнят, хлопчика і дівчинки, на Першому каналі російського телебачення розповіла, що мріє про те, щоб її діти росли здоровими і щасливими.

"Я зараз мрію про здоров’я своїх дітей, про здоров’я свого чоловіка Максима і про те, щоб ми разом могли б виростити своїх дітей. Я дуже щаслива, чого і всім бажаю", – сказала Алла Пугачова.

Вона зізналася у своєму в інтерв’ю програмі "Время", що тільки зараз почала відчувати себе матір’ю. "Я дуже хотіла б, щоб вони виросли хорошими людьми, щоб я встигла побачити, що з них вийде, щоб вони стали розумненькими, красивими і освіченими людьми", – підкреслила Пугачова.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Вона розповіла, що сама годує своїх двійнят через кожні три години і купає. "Те, що я хотіла, те, про що мріяла всі ці роки, збулося. Я дуже хотіла ще дітей", – зізналася співачка.

Пугачова також повідомила, що давно заморозила свої яйцеклітини, про що розповіла своєму молодому чоловікові Максиму Галкіну. Примадонна російської естради висловила свою вдячність сурогатный матері, яка виносила їх спільних дітей. "Я поважаю донорів, які здають свою кров, і поважаю і вдячна сурогатный матері", – сказала Пугачова і додала, що дуже хвилювалася в той момент, коли малюки з’являлися на світ.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Пугачова мріє встигнути виростити своїх дітей (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: