fbpx
Театр

Дмитро Медведєв привітав з 80-річчям режисера Марка Захарова

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв направив від імені уряду привітання народному артисту СРСР Марку Захарову з 80-річчям.

"Це велика дата не лише для Вас, а й для всіх шанувальників Вашого яскравого і глибокого таланту", – йдеться у привітанні, яке розміщено на сайті уряду РФ.

"Цього року у Вас подвійний ювілей: половину життя Ви керуєте одним із найулюбленіших глядачами театрів – "Ленкомом", – зазначив Медведєв. – Навіть у суворий радянський час вистави Вашого театру відкривали для нас зовсім інший світ, в якому свобода і любов були абсолютними цінностями".

Глава уряду побажав ювіляру здоров’я, удачі, всього  доброго і «звичайних чудес». «До моїх привітань приєднується дружина", – додав на закінчення прем’єр.

Нагадаємо, народний артист СРСР і художній керівник "Ленкому" Марк Захаров є режисером таких улюблених фільмів, як "Дванадцять стільців", "Той самий Мюнхгаузен", "Звичайне диво", однак справою всього його життя стала робота в «Ленкомі». Досить сказати, що знаменитий спектакль "Юнона і Авось" йде з незмінним аншлагом вже протягом 30 років.

Дмитро Медведєв привітав з 80-річчям режисера Марка Захарова (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: