fbpx
Політика

Про ядерну програму Ірану будуть говорити в Женеві 15-16 жовтня

 15-16 жовтня поточного року в Женеві мають відбутися переговори, які стосуватимуться ядерної програми Ірану. У даних переговорах візьмуть участь представники Ірану, Великобританії, Китайської Народної Республіки, Франції, ФРН, Росії та США. На зборах будуть вирішувати питання згортання ядерної програми Тегерана.

З боку Сполучених Штатів Америки на даних переговорах буде присутній заступник Державного секретаря Венді Шерман, яка вважається третьою людиною в Держдепартаменті США. Також з боку американців збори відвідає і Адам Шубін – директор управління з контролю над іноземними активами Казначейства США. Зазначимо, що саме Шубін є автором програм економічних санкцій США, які використовуються з метою забезпечення досягнення цілей національної безпеки країни.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначимо, що влада Ірану стверджує, що ядерна програма носить лише мирний характер. Очікується, що якщо Тегеран виконає низку умов, то з боку США будуть ослаблені деякі санкції.

За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: