fbpx
Новини світу

Померла народна артистка РРФСР Ольга Аросєва

 

Сьогодні, 13 жовтня, не стало однією з найвидатніших актрис сучасності – на 88-му році пішла з життя народна артистка РРФСР Ольга Аросєва, повідомляється на офіційному сайті Московського академічного театру сатири. Про дату і місце похорону адміністрація театру, якому Ольга Аросєва віддала більшу частину свого життя, повідомить додатково.  

До останніх днів актриса виходила на сцену, зараз спектаклі з її участю будуть замінені іншими постановками.  

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Ольга Аросєва народилася в 1925 році. Після закінчення Московського міського театрального училища юна актриса два роки пропрацювала в Ленінградському театрі комедії , а в середині минулого століття стала членом трупи Театру сатири і трудилася на його підмостках до кінця життя. Актриса грала в спектаклях таких метрів, як Петров, Равенських, Гарін, Плучек та багатьох інших геніальних авторів.  

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Любов теле-і кіноглядачів Ольга Аросєва завоювала, знявшись у картинах «Дівчина без адреси», «Бережися автомобіля», «Старики- розбійники», «Неймовірні пригоди італійців у Росії" – цей список можна продовжувати дуже довго …. Світла пам’ять …..

Померла всенародно улюблена актриса Ольга Аросєва (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: