fbpx
Спорт

Роберт Левандовський про матч Англія-Польща: Є шанс заявити про себе на “Уемблі” і дати привід для радості уболівальникам

15 жовтня у відбірковій групі Н на чемпіонаті світу-2014 будуть зіграні два важливих поєдинки. У Сан-Марино гратиме українська збірна, а в гості до англійської команди приїде збірна Польщі, що втратила шанси на поїздку до Бразилії.

Нагадаємо, що минулої п’ятниці збірна Польщі з рахунком 0:1 у Харкові програла збірній України, і тепер від поляків залежить, які місця в турнірній таблиці групи Н займуть збірні Англії та України. Перше місце – це путівка до Бразилії безпосередньо, а друге місце – це можливість поїхати на чемпіонат світу-2014 через стикові матчі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Чи дасть збірна Польщі бій англійській команді у вівторок? Сьогодні ЗМІ з посиланням на Sky Sports наводять слова лідера польської команди, нападника дортмундської «Боруссії» Роберта Левандовського, який заявив наступне: «Їдемо до Англії, знаючи, що там буде багато фанатів. Ми не зможемо вийти на чемпіонат світу, але є шанс заявити про себе на "Уемблі" і дати привід для радості уболівальникам».

«Ми не будемо фаворитами в цьому матчі», – зазначив Роберт Левандовський і додав, що в ході відбірного турніру збірна Польщі «грала внічию в тих матчах, які повинна була вигравати».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Коментуючи п’ятничний матч проти України, Роберт Левандовський зазначив, що його команда в Харкові створила багато моментів і грала добре. «Але це нічого не означало. У таких турнірах важливіший результат, а не якість футболу», – резюмує форвард збірної Польщі і дортмундської «Боруссії» Роберт Левандовський.

За матеріалами: УНН

Читайте також: