fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Події в Бірюльово. Особовий склад московської поліції підняли по тривозі

У російських ЗМІ сьогодні ввечері з’явилися повідомлення про те, що у зв’язку з подіями в столичному районі Бірюльово був піднятий по тривозі особовий склад московської поліції. З посиланням на прес-центр МВС Росії повідомляється, що "за розпорядженням міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева в Москві введено план "Вулкан", весь особовий склад підняли по тривозі".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Обстановка в російській столиці загострилася після того, як у ніч на четвер у Західному Бірюльово був зарізаний Єгор Щербаков. Трагедія сталася на очах дівчини молодого чоловіка. Повідомлялося, що до вбивства 25-річного Єгора Щербакова може бути причетний приїжджий неслов’янської зовнішності. Також повідомлялося, що ввечері 12 жовтня біля будівлі місцевого відділу поліції відбувся "народний схід".

У ЗМІ писали про те, що минулої ночі почалися облави на мігрантів, а правоохоронцями були затримані близько ста людей. У суботу ввечері жителі столичного району вийшли на вулицю і зажадали знайти вбивцю Єгора Щербакова. У торговому комплексі "Бірюза" були розбиті шибки. Повідомлялося також про те, що в ході заворушень поранили співробітника поліції.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: РИА Новости, podrobnosti.ua

Читайте також: