fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Не думаю, що для збірної Росії можливо знайти когось сильнішого за Капелло», – Слуцький

Кращого тренера для національної збірної Росії з футболу, ніж Фабіо Капелло, знайти навряд чи можливо. Про це під час інтерв’ю заявив головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький.

«Капелло – це "топовий тренер"», – заявив Слуцький.

Тренер нагадав, що італієць підтверджував свій найвищий рівень скрізь, де працював. Зараз відмінні результати Капелло показує і з російською збірною.

«Чи потрібно продовжувати контракт з Фабіо Капелло до 2018 року? Я не знаю всіх контрактних нюансів, але якщо ми хочемо, щоб національну збірну Росії тренував один з кращих тренерів у світі, то Фабіо Капелло – це оптимальне рішення. Я не думаю, що можливо знайти когось сильнішого», – міркує тренер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що італійського фахівця призначили на посаду головного тренера збірної Росії в липні минулого року. Раніше міністр спорту Росії Віталій Мутко заявив, що умови щодо нового контракту з Фабіо Капелло, який розрахований до 2018 року, вже узгоджені. Додамо, що 15 жовтня в рамках відбору на ЧС-2014 збірна Росії в Баку зустрінеться з Азербайджаном. Для того щоб Росія безпосередньо вийшла на чемпіонат світу, підопічним Капелло достатньо лише зіграти внічию.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: itar-tass.com

Читайте також: