fbpx
Футбол

Віктор Гончаренко – новий головний тренер краснодарської «Кубані»

Віктор Гончаренко, з роботою якого пов’язані успіхи білоруського футбольного клубу БАТЕ в останні роки, став новим головним тренером краснодарської «Кубані». Інформацію про перестановки на тренерському містку підтверджує офіційний сайт російського клубу.

Білоруський БАТЕ під керівництвом Віктора Гончаренка неодноразово брав участь у головному клубному футбольному турнірі Європи – Лізі чемпіонів. У торішньому розіграші команда з Борисова вважалася мало не головним відкриттям Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що в сезоні-2012/2013 білоруський клуб вперше здобув перемогу на груповому етапі цього турніру – з рахунком 3:1 у Франції був обіграний «Лілль». Мало того, БАТЕ в наступному матчі вдома з таким же рахунком обіграв мюнхенську «Баварію», яка, як відомо, стала переможцем Ліги чемпіонів.

А сьогодні Віктор Гончаренко був представлений у ролі головного тренера краснодарської «Кубані». Вихованець білоруського футболу Віктор Михайлович Гончаренко п’ять разів поспіль протягом 2008 – 2012 років приводив БАТЕ до чемпіонства білоруської футбольної першості. Повідомляється, що Віктор Гончаренко підписав з «Кубанню» трудову угоду до травня 2017 року.

За матеріалами: sport.ua Фото: uefa.com

Читайте також: