fbpx
Спорт

Захисник збірної Англії Лейтон Бейнс про матч проти Польщі: «Ми знаємо про винагороди з боку, а це великий стимул»

Сьогодні з посиланням на Sky Sports ряд спортивних видань повідомляє про те, що в останньому матчі відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014 за збірну Англії не зіграє один з лідерів цієї команди Ешлі Коул. Захисник через травму не брав участі в поєдинку Англія-Чорногорія і, як пишуть у ЗМІ, Ешлі Коул не зіграє і в поєдинку проти команди Польщі.

Відзначимо, що матч Англія-Польща стане визначальним у питанні розподілу місць у турнірній таблиці групи Н як для представників Туманного Альбіону, так і для збірної України. Підопічні Михайла Фоменка зіграють в останньому турі відбіркового турніру з командою Сан-Марино, і мало хто сумнівається в перемозі української команди в цьому поєдинку. І якщо збірна Англії не виграє у Польщі, то Україна в групі займе перше місце, що означатиме отримання жовто-синьою дружиною путівки до Бразилії на чемпіонат світу безпосередньо, а англійцям доведеться вирішувати цю задачу за допомогою стикових матчів.

Свою думку про матч Англія-Польща висловив захисник Лейтон Бейнс, який і замінить травмованого Ешлі Коула. «Проти Польщі може бути складно. Тепер, коли вона втратила свої шанси, ми не знаємо, як вона поставиться до матчу проти нас, так що нам потрібно сконцентрувати увагу на нашій власній грі. Завдання складне, тому що Польща – хороша команда, проте ми також знаємо про винагороди з боку, а це великий стимул», – наводять сьогодні ЗМІ слова захисника англійської збірної з посиланням на Sky Sports.

Лейтон Бейнс також зазначив, що в сьогоднішній збірній Англії можна спостерігати появу нових гравців, що додало національній команді свіжості. «Це об’єднується з досвідом інших гравців, що життєво важливо на великих турнірах – таких, як чемпіонат світу. Якщо ми правильно скористаємося цією сумішшю, у нас буде хороший шанс досягти чогось», – резюмує футболіст збірної Англії Лейтон Бейнс.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: