Джон Керрі і президент Афганістану Хамід Карзай так і не змогли до кінця зрозуміти один одного

  Державний секретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі заявив, що між Афганістаном і США повна домовленість про пакт безпеки так і не була досягнута. Про це американець заявив в ході прес-конференції в Кабулі, яка відбулася відразу після закінчення переговорів американського політика і президента Афганістану Хаміда Карзая. Джон Керрі підкреслив, що в даний момент питання перебування американських солдатів на території Афганістану залишається актуальним.

Відзначимо, що якщо питання про перебування американських солдатів на території Афганістану не вирішиться, то вже наступного року Сполучені Штати Америки будуть зобов’язані вивести свої війська з території держави. Саме в 2014 році завершується військова місія НАТО в Афганістані.

Related Post

Нагадаємо, що 13 вересня біля американського консульства в Афганістані були підірвані два автомобілі. П’ятьом терористам-смертникам вдалося прорватися на територію комплексу, де вони вступили в перестрілку із співробітниками охорони. В результаті перестрілки вдалося нейтралізувати не менше двох бойовиків.

За матеріалами: aif.ru

Leave a Comment