fbpx
Футбол

10 січня Олександр Рибка вже зможе офіційно грати, – агент

 Футбольний менеджер Андрій Головаш під час програми «Один на один з Гамулою» розповів про плани українського воротаря Олександра Рибки, який зараз відбуває термін дискваліфікації.

 «На даний момент у мене є декілька пропозицій, які вже зроблені. 10 січня 2013 року Рибка вже може офіційно грати. Вибір за ним. Це його кар’єра, і він повинен відчувати сам, куди йому перейти», – розповів Головаш.

 Раніше повідомлялося, що Олександр Рибка підписав контракт з київським «Динамо». Незважаючи на таку інформацію, сам воротар навідріз відмовився коментувати ці чутки. Про зв’язок Рибки з «Динамо» стало відомо після того, як голкіпера помітили на тренуванні основного складу «Динамо».

 Нагадаємо, що Олександр Рибка захищав кольори київського «Динамо» з 2005 по 2010 рік. Після цього голкіпер «біло – синіх» перейшов в столичну «Оболонь». Вже в 2011 році воротаря «підібрав» донецький «Шахтар». У січні минулого року УЄФА вирішив дискваліфікувати Рибку на 2 роки. Таке рішення в УЄФА прийняли після позитивного результату допінг- проби, яку взяли у Рибки.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: