fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На ЛГБТ- акції в Санкт-Петербурзі затримали аківістів, священиків і козаків

 Сьогодні, 12 жовтня, на Марсовому полі в Санкт – Петербурзі під час проведення ЛГБТ- акції затримано 20 осіб. У ГУ МВС по Петербургу і Ленінградській області кількість затриманих поки офіційно не підтверджують.

Як повідомляють російські ЗМІ, гей – активісти мали намір провести в центрі міста акцію, приурочену до дня камінг – ауту (відкритого і добровільного визнання людиною своєї приналежності до сексуальної або гендерної меншості). Проте ще до початку заходу на Марсовому полі стали збиратися представники козачих дружин, націоналісти і священнослужителі, які відкрито протистоять ЛГБТ – руху. Прибулим на Марсове поле організаторам акції перегородили дорогу, священики почали читати молитви і виконувати церковні піснеспіви.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Спочатку поліція, яка чергувала неподалік, не втручалася, але потім почала затримувати найактивніших порушників правопорядку. Причому серед затриманих виявилися як ЛГБТ- активісти, так і священики, і козаки. Разом з ними був доставлений в поліцейську дільницю і кореспондент телеканалу «Дощ» Анатолій Бузинський.

 Попередня подібна акція на Марсовому полі відбулася 6 вересня.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

На Марсовому полі серйозно підготувались до акції ЛГБТ (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: