fbpx
Спорт

Федецький: “У першому таймі було багато браку”

 Гравець збірної України та дніпропетровського «Дніпра» Артем Федецький впевнений, що в перемозі над збірною Польщі українцям допомогла підтримка трибун.

 «У нас була божевільна підтримка! Я хотів би подякувати нашим уболівальникам, які прийшли нас підтримати. Нам це дуже допомогло», – заявив Артем Федецький у своєму інтерв’ю.

 «Так, у нас не все виходило на полі. Ми акцентували увагу на грі в захисті. Я думаю, всі знали ціну такого матчу. Допускати помилок в таких іграх не можна», – додав гравець української збірної.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «У першій половині гри ми робили багато помилок. Про це нам і сказав у перерві головний тренер збірної. Вже після перерви ми грали краще, однак і там без помилок не обійшлося. Ми просто билися один за одного. І в результаті – нам вдалося досягти результату», – підсумував українець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що в матчі відбіркового циклу до чемпіонату світу 2014 року збірна України змогла здобути перемогу над поляками. Матч закінчився з рахунком 1:0. В даний момент українська збірна посідає друге місце в групі, поступаючись англійській збірні одним очком. Зазначимо, що українцям залишилося провести матч з Сан-Марино.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: