fbpx
Без категорії

У змішаній естафеті на Кубку світу з плавання росіяни встановили світовий рекорд

На Кубку світу з плавання на короткій воді, що проходить в ці дні, російська збірна у змішаній естафеті 4 по 50 метрів встановила світовий рекорд. У басейні московського спортивного комплексу «Олімпійський» Сергій Маков, Андрій Гречин, Дар’я Цвєткова та Катерина Боровикова показали результат одна хвилина і 41,70 секунди, тим самим побивши світовий рекорд американської збірної (одна хвилина 49,87 секунди), встановлений менше місяця тому.

На другому місці в змішаній естафеті виявилася інша російська збірна у складі Віталія Борисова, Олега Утєхіна, Ольги Ключникової і Вікторії Андрєєвої. Для подолання дистанції їм знадобилася одна хвилина 43,16 секунди. На третьому місці фінішувала збірна Японії.

Сьогодні, 12 жовтня, на Кубку світу росіяни завоювали ще три призові нагороди. Золота медаль на дистанції 100 метрів комплексним плаванням дісталася Володимиру Морозову, що показав результат 51,61 секунди. В’ячеслав Синькевич посів перше місце на дистанції 200 метрів брасом. Третє місце і бронзову медаль у цій же дисципліні завоював російський плавець Олег Костін.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: