fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українець, який поранив дипломата в Панамі, був під гіпнозом

 Як повідомили сьогодні, 12 жовтня, РІА Новини з посиланням на посольство Мексики, українець Олексій Лісовенко, який напав на російського віце – консула в Панамі, настійно стверджує, що в момент перед злочином, він перебував під якимсь впливом ззовні, не віддаючи звіту своїм діям.

 «Олексій Лісовенко заявляє, що його чи то напоїли, чи то загіпнотизували, але він був у стані якогось дурману», – повідомили в українському посольстві.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Нагадаємо, що напад на віце – консула Російської Федерації Євгена Манілова в Панамі було скоєно в п’ятницю, 11 вересня, поблизу з будівлею Міжнародного бізнес – центру в столиці – Панамі. На дипломата з ножем напав громадянин України і завдав йому проникливе поранення. Нападник тут же був затриманий, поліція у справі веде розслідування.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 З Лісовенком вже розмовляли співробітники посольства України. На місці його справою займається почесний консул України в Панамі. Направляти інших співробітників, окремо, в цю країну посольство на сьогодні не планує.

 Як було повідомлено в українському посольстві, звинувачення на адресу Лісовенка повинні бути визначені протягом 24 годин, після цього справу буде передано слідчим.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: