fbpx
Новини світу

У Дагестані, Чечні і КБР СК РФ відкриє кадетські корпуси

 За словами голови російського Слідчого комітету Олександра Бастрикіна, СК РФ відкриє кадетські корпуси в республіках Північного Кавказу – Дагестані, Чечні і Кабардино – Балкарії.

 "Ми будемо просуватися у створенні кадетських корпусів і на Північний Кавказ. Вже багато зроблено, щоб повернутися до мирного життя на Кавказі, і ми там теж будемо створювати кадетські корпуси – без різниці до національностей, хто б там не навчався", – сказав Олександр Бастрикін на церемонії посвячення в кадети ставропольских курсантів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Разом з головою Слідчого комітету РФ привітати підлітків приїхали командувач повітряно – десантними військами Росії генерал Володимир Шаманов і тимчасово виконуючий обов’язки губернатора Ставропольського краю Володимир Владимиров. У присутності високого начальства урочисту клятву кадета дали 60 юнаків – новобранців.

 Кадетський клас відкритий на базі ставропольської гімназії № 24. До лав курсантів зараховані юнаки, які успішно закінчили дев’ять класів і планують надалі пов’язати своє життя з роботою в слідчих органах Росії.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Головний следчий Росії відкрив кадетський клас (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: