fbpx
Політика

Генсек ООН ще раз засудив воздвиження з колючого дроту на лінії окупації

 Як повідомляють сьогодні, 12 жовтня, грузинські ЗМІ з посиланням IPN, генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен в черговий раз засудив процес воздвиження загороджень з колючого дроту на адміністративному кордоні з Цхінвальським регіоном.

 За повідомленням IPN, дану заяву Андрес Расмуссен зробив у ході 59 – го засідання сесії Парламентської асамблеї НАТО в Хорватії. Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу підтвердив ще раз прихильність НАТО територіальної цілісності Грузії. Він нагадав про рішення, яке було прийнято на саміті в Бухаресті, про те, що НАТО як і раніше готове прийняти у свої ряди Грузію.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Крім цього, генсек НАТО підкреслює, що Північноатлантичний альянс буде і далі з інтересом стежити за ходом президентських виборів у Грузії, що визначають багато в чому прогрес країни.

 Нагадаємо, що президентські вибори в Грузії пройдуть 27 жовтня 2013 року. На пост президента країни претендують 23 кандидати.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 На 59 – й парламентській асамблеї НАТО грузинську делегацію очолює голова парламентського комітету Грузії з питань оборони і безпеки Іраклій Сесіашвілі.

Південна Осетія не дивиться на Захід (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: