fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Венгржановський покинув проект, щоб змінитися

 Сьогодні стало відомо, що один з найяскравіших і непередбачуваних учасників телепроекту «Дом – 2» Венцеслав Венгржановський покинув шоу. За словами хлопця, про свій відхід він абсолютно не шкодує. Навпаки, усвідомивши всі свої помилки, Венцеслав Венгржановський хоче змінитися за периметром, оскільки вважає, що на проекті зробити це неможливо.

 «У моїх відносинах за 4 роки повторювалося одне і те ж: недовіра, закиди, істерики. Мені потрібно змінюватися, і я це прекрасно розумію. Так, я робив помилки, вибачте мене, якщо що не так … Кожен має право оступитися. Не повторюйте мої помилки. Любіть, поважайте і дорожіть один одним. Я налаштований на позитив. Всім щастя і взаєморозуміння», – написав наостанок герой реаліті – шоу «Дом- 2».

 І правда, будучи на проекті, Венцеслав Венгржановський постійно ревнував своїх коханих, влаштовував їм скандали, іноді справа доходила навіть до рукоприкладства. Так, через сварливий характер хлопця розпалася перша його сім’я з Катериною Токаревої. Катерина Король, яка була захоплена Вінцем і готова була прощати коханому всі його витівки, після декількох місяців романтичних зустрічей теж від нього втекла. Залишившись наодинці з собою, Венц, мабуть, усвідомив, що саме його склочний характер є причиною всіх бід. І якщо він зможе кардинально змінитися, не виключено, що тоді зустріне справжнє кохання. Але станеться це вже за периметром шоу «Дом – 2».

 За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: