fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». В Україні стартує нове екстремальне шоу

 12 жовтня на українському телеканалі «1+1» у прямому ефірі стартує екстремальний спортивно – розважальний проект «Вишка», який є аналогом популярного шоу Celebrity Splash.

 «Наші зірки змагалися в кулінарних шоу, пробували себе в танцювальних і вокальних проектах. Зараз їм належить випробувати себе в екстремальному і захоплюючому виді спорту – стрибках у воду», – розповіли організатори українського проекту «Вишка».

 Учасники шоу, як справжні спортсмени, будуть стрибати у воду з вишки висотою один, три, п’ять, сім з половиною і десять метрів, а також з трамплінів, висота яких один і три метри.

 У змаганнях візьмуть участь 16 вітчизняних знаменитостей: призер олімпійських ігор, плавець Денис Силантьєв, співачка Санта Дімопулос, співачка та ведуча Ольга Полякова, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч, оперний співак Володимир Гришко, співак Олексій Матіас, фронтмен групи ТНМК Олег «Фагот» Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведуча Кароліна Ашіон, шоу – мен Євген Кошовий, учасник вокального шоу «Голос Країни» Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу «Голос Країни» Анна Ходорівська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.

Читайте також: