fbpx
Новини світу

Apple скорочує виробництво iPhone 5c

 Як багато і передбачали, так звана бюджетна версія iPhone, яка в підсумку зовсім такою і не виявилася, так і не здобула успіху на ринку. Повідомляється, що Apple розчарована продажами нового iPhone 5c і тому розпорядилася скоротити виробництво даної моделі в два рази.

 Таким чином, якщо раніше в Китаї збирали близько 300 тисяч iPhone 5c – зараз збирають лише 150 тисяч. Слід зауважити, що спочатку Apple планувала просувати iPhone 5c на ринках країн, що розвиваються, серед і Китай.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Проте в тому ж Китаї телефон просто не витримав конкуренції з смартфонами на Android. А причиною є ціни – у Китаї iPhone 5c з 16 Гб вбудованої пам’яті коштує чималі 715 доларів.

 За даними аналітиків, продажі флагманського iPhone 5s в перший уїкенд перевищили продажі iPhone 5c приблизно в 3,4 рази.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Нагадаємо, що iPhone 5c є повною копією торішньої моделі iPhone 5, за винятком корпусу, поліпшеної фронтальної камери і підтримки більшості LTE – мереж. Замість алюмінію, який використовувався в iPhone 5, новинка отримала кольоровий корпус з полікарбонату.

Читайте також: