fbpx
Спорт

Олег Саленко про матч Україна-Польща: Поляків обіграємо з рахунком 2:0

 Відомий в Україні та Росії футболіст, кращий бомбардир чемпіонату світу 1994 року Олег Саленко висловив свою думку про сьогоднішній поєдинок Україна – Польща, який, нагадаємо, пройде в Харкові на стадіоні «Металіст». Крім того, Олег Саленко дав свою оцінку лідерам української та польської збірних.

 На думку Олега Саленка, форварда польської збірної Роберта Левандовскі можна поставити в один ряд з такими відомими нападниками, як Фалькао, Суарес і Кавані. Олег Саленко вважає, що нападаючий дортмундської «Боруссії» – це «найкращий гравець серед всіх учасників харківського матчу». Порівнюючи Левандовскі з Андрієм Шевченком, Олег Саленко підкреслив, що «Шева робив для України більше», але перехід польського футболіста до мюнхенської «Баварії» «ймовірно, може дозволити Левандовскі стати на один рівень з Андрієм».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Висловив свою думку Олег Саленко і про нападаючого збірної України та харківського «Металіста» Марко Девіча. За словами Саленка, «в України немає сьогодні кращого нападаючого, ніж Девіч. Він відсидів з Англією на лаві запасних і прагнутиме довести користь збірної».

 Олег Саленко вважає, що сьогоднішній матч проти Польщі треба починати з одним форвардом, однак якщо по ходу поєдинку буде нічия, то необхідно буде випускати на поле другого нападника у складі збірної України. До числа головних надій української збірної Олег Саленко відносить згаданого вище Марко Девіча, а також Євгена Коноплянку. У сьогоднішньому матчі, як підкреслив Саленко, збірній України необхідно контролювати м’яч і обов’язково це робити треба на половині поля суперника.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Коментуючи роботу в національній збірній Михайла Фоменка, Олег Саленко звертає увагу на те, що головний тренер «проводить дуже правильно психологічну роботу. Футболісти сконцентровані. Помиляються мінімально».

 Олег Саленко вважає, що збірна України обіграє сьогодні поляків з рахунком 2:0 і резюмує: «місце в групі: 70 відсотків – друге, 30 – перше».

 За матеріалами: sport.ua Фото: ru.uefa.com

Читайте також: